-)-I-(-
Το σύμβολο των αντίρροπων Ε, παρατηρείται σε αρχαιολογικούς χώρους, εντός (Ιωλκός, Κνωσός κ.λ.π.) αλλά και εκτός Ελλάδος.
ΔΙΑχρονικό έμβλημα του Δημιουργού, της Ανδρομέδας, του Διός, των Ολυμπίων και των Ελλήνων, στις ΔΙΑφορες παραλλαγές του έχει χρησιμοποιηθεί απο τα ανά τη Γαία ιερατεία πολλών θρησκειών και από φιλέλληνες, είναι το έμβλημα που έφερε επάνω του το πλοίο Αργώ, για το οποίο υπάρχουν πολλά στοιχεία που συνηγορούν υπέρ του οτι ήταν ιπτάμενο σκάφος, με χαρακτηριστικά και δυνατότητες ιπτάμενου δίσκου.
Παραλλαγές συμβόλου αυτού, έχουν παρατηρηθεί στην εξωτερική επιφάνεια αλλα και στο εσωτερικό κάποιων ιπτάμενων δίσκων, κάτι που συνηγορεί υπέρ του ότι και η Αργώ ήταν κάτι παρόμοιο.
Το σύμβολο αυτό αποτελεί κινεζικό ιδεόγραμμα. Τα ιδεογράμματα σύμφωνα με την κινεζική παράδοση τα έφερε στην Κίνα ο ίδιος ο EΛΛΗΝ Θεός Ουρανός, με "ιπτάμενο άρμα" (το αναφέρουν και σύγχρονοι Κινέζοι αρχαιολόγοι). Το έμβλημα των αντίρροπων Ε, φέρει και ο Κομφούκιος στο στήθος του, σε κάποιες απεικονίσεις.
Παραλλαγή του υπάρχει και στο "κυριλλικό" αλφάβητο, που δημιούργησαν και μετέδωσαν στους σλάβους οι Έλληνες Κύριλλος (άλλος είναι ο ανθέλλην Κύριλλος) και Μεθόδιος.
'Οπως παρατήρησε το μέλος stear, πρόκειται περί ενός οκτάκτινου αστέρος.
Ολύμπιοι:
"Είναι έμβλημα υψίστης σημασίας για την Ουράνια Κοινωνία και Ιερότατο για τα γήϊνα Όντα. Ανοίγει διαύλους επικοινωνίας με όντα άλλων διαστάσεων και παρέχει προτασία στους έχοντες αγαθές προθέσεις οι οποίοι και δέχονται την δύναμή του" (17.09.2000, 16:23).
"Το ιερότατο σύμβολο του σύμπαντος είναι το -)-Ι-(- που ενεργοποιεί τις πύλες του εγκεφάλου και λειτουργεί σαν κλειδί όλων των πυλών. Φέρνει τον άνθρωπο σ' επαφή με υπερβατικές οντότητες, προκαλεί κραδασμό και ρήξη της ουδέτερης υπόφυσης του εγκεφάλου, προσδίδοντας στο άτομο υπερφυσικές ιδιότητες ώστε να εισχωρεί σε πραγματικότητες του παρελθόντος και του μέλλοντος ή παράλληλες πραγματικότητες συμπάντων, με διαφορετικούς ορίζοντες γεγονότων".

Παλιγγίνης Ελευθέριος
-)-Ι-(-

-)-Ι-(- Σχόλια και Ερωτήσεις επί του κειμένου, στο "Βιβλίον Επισκεπτών" -)-Ι-(-
-)-Ι-(- Κείμενα -)-Ι-(-
-)-Ι-(- Κεντρική -)-Ι-(-